Αναπαραγωγή Βίντεο

Ποιοι είμαστε

Το PhoneSmart είναι ένα  Ελληνικό κατάστημα τεχνολογίας, με εξειδίκευση στα μεταχειρισμένα smartphone. Επιπλέον προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε ηλικίας.

Ο στόχος μας είναι απλός, πως θα προσφέρουμε επώνυμα ηλεκτρονικά αγαθά σε χαμηλές τιμές. Κορυφαία smartphone, καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα, πάντα με εγγύηση. Tabletsgaming κονσόλεςυπολογιστέςgadgets  και πολλά άλλα.

Το όραμά μας είναι η  εμπειρία των καταναλωτών μας να μην τελειώνει με την ολοκλήρωση τις πώλησης, αλλά να συνεχίζεται  μέσα απο το εξειδικευμένο service μας προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού.  Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε με την συσκεύη σας, είμαστε δίπλα σας προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Κορυφαία μεταχειρισμένα smartphone

Γνωρίζουμε την αγορά των μεταχειρισμένων κινητών, έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Authorized Service

Εξουσιοδοτημένο service, απο πιστοποιημένους τεχνικούς, με κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, ώστε κάθε πρόβλημα να βρίσκει τη λύση του!

Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να επισκευάσουμε...

screen-repair-icon

επισκευη οθονησ

battery-repair-icon

αλλαγη μπαταριασ

phone-wifi-repair-icon

επισκευη wifi

vibration-repair-icon

επισκευη δονησησ